Contact

Huisje Texel-1

Piet Zijm en Céline de Graaf

Langeveldstraat 41
1795 AG De Cocksdorp (Texel)
The Netherlands
Stuur een/send an e-mail

Piet_Celine2

Eten en drinken

In De Cocksdorp en omgeving vind je tal van gezellige horecagelegenheden waar je lekker kunt eten en drinken.
En natuurlijk beschikt de bungalow over een volledig ingerichte keuken waar je heerlijk zelf kunt koken.

De_Rog Eetcafé De Rog
In het midden van de Kikkertstraat, de hoofdstraat van De Cocksdorp, ligt eetcafé De Rog. ’s Zomers met een gezellig terras voor en achter waar volop
gegeten en gedronken wordt. Eenmaal binnen, word je gastvrij en gemoedelijk ontvangen door Petra en haar medewerkers.
Heerlijk eten aan tafel of aan de bar, het kan en mag allemaal. Voorkom teleurstellingen en reserveer tijdig.
>>Bekijk hier de website.
Kaap_Noord2 Paal 33 – Kaap Noord
Strandpaviljoen Kaap Noord is gelegen op één van de meest unieke locaties van Texel. Geniet hier van het fantastische uitzicht op Vlieland, het Waddenveer, de pittoreske strandhuisjes en de banken met zeehonden. Kaap Noord is het gehele jaar geopend, zodat liefhebbers van alle jaargetijden hier hun plek vinden. Bij Kaap Noord kun je lekker eten, ontspannen, borrelen en onthaasten.
>>Bekijk hier de website
Paal_28 Paal 28
Gelegen tussen twee natuurgebieden, te weten de Slufter en de Mandenvallei, bevindt zich het voor de noordpunt van Texel enige badstrand, in een omgeving die de Krim genoemd wordt. Hier ligt ook het gezellige strandpaviljoen Paal 28. Ga hier eens langs en proef de sfeer en de lekkernijen. Je vindt Paal 28 in de noordkop van Texel, nabij De Cocksdorp.
>>Bekijk hier de website
Pangkoekhuus2 Pangkoekehuus
Het Pangkoekehuus (oud-Texels voor pannenkoekenhuis) is al sinds 1976 het adres voor heerlijke pannenkoeken. Het restaurant is gelegen in het centrum van De Cocksdorp. Sinds de verbouwing in 2008 is het restaurant ruim opgezet met o.a. een speelhoek voor de kleinste gasten.
Het Pangkoekehuus, een combinatie van Hollandse traditie en Texelse gemoedelijkheid.
>>Bekijk hier de website
Robbenjager De Robbenjager
Restaurant De Robbenjager ligt naast camping De Robbenjager en vlakbij de vuurtoren van Texel. Je kunt hier het hele jaar terecht voor een hapje en een drankje.
In de zomer is er een gezellig terras.
Topido Topido
Restaurant Topido is een sfeervol restaurant, gevestigd in het hart van De Cocksdorp.
Geniet hier van Texelse specialiteiten zoals het echte Texelse lamsvlees, Texelse Waddenzee-garnalen, paling uit het Roggesloot-natuurreservaat , smaakvolle likeuren van Wijnhuis Oosterend en diverse kazen van Kaasboerderij Wezenspyk.
>>Bekijk hier de website.
SAMSUNG DIGIMAX 360 ’t Bikkelement
Lekker en eerlijk eten bij familierestaurant ’t Bikkelement.
’t Bikkelement is een laagdrempelig en informeel restaurant met lekker eten dat wordt gemaakt van dagverse ingrediënten.
Je bent hier welkom voor een lekkere lunch, gezellige borrel, heerlijke voor- en hoofdgerechten, leuke kindermenu’s en smaakvolle desserts.
>>Bekijk hier de website.
Labora IJsboerderij Labora
Als enige ijssalon op Texel gebruikt ijsboerderij Labora verse melk, afkomstig van eigen melkkoeien. Dit is de basis voor ons heerlijk roomijs. De koeien lopen, als het weer het toelaat buiten in de wei te midden van natuurgebied De Roggesloot. Je kunt hier een ijsje eten en de stal bekijken. De kleintjes kunnen zich vermaken met de trampoline, de klimtoren en de glijbaan.
>>Bekijk hier de website.